lauantai 31. lokakuuta 2015

Ristiäisten buffapöytä

Tyttäremme sai nimen viime sunnuntaina ja olipa kivat kemut! Valokuvaaja René Garmider otti juhlista niin upeita kuvia, että keskityn nyt ensin tarjoiluihin. Ulkoistin lähes kaikki buffapöydän herkut muille, ja keskityin itse koristeluihin ja kattaukseen.

Buffan kruunuja olivat voileipäkakut. Ne eivät ole mun mielestä ollenkaan kasarityyliä, jos kakut tekee yhtä hyvin kuin mun siskoni! Kinkku- ja lohitäytteet toimivat aina. Lisäksi tarjolla oli muita pieniä sormisyötäviä, joiden tekemisestä ja hankinnoista vastasivat meidän molempien äidit, oma mammani, ystäväni ja Turun Mestaripalvi.

Halusin ehdottomasti panostaa kakkuun, jonka teki luottokakuntekijäni Jonna Gaggui Kaffelasta. Annoin Jonnalle tietty vapaat kädet ja lopputulos oli jälleen ihan uskomaton. Kattokaa vaikka! Ja mikä parasta, kakkua on vielä jäljellä pakastimessa... Lisäksi jälkkäripöydästä löytyi ystäväni tekemiä upeita macaroneja, siskoni herkkua kinderpiirakkaa, home made omenamehua ja seljankukkalimpparia.

pic name
pic name
pic name
pic name
pic name
pic name
pic name
pic name
pic name
pic name
pic name
pic name
pic name
pic name
pic name

Ja juu, nimi! Kukka Margit Kallentytär.

Seuraavaksi luvassa muita ristiäisfotoja, joten pysykää kuulolla. Valokuvaaja René Garmiderin nettisivuille pääset muuten tästä.


terkuin Vivi


torstai 22. lokakuuta 2015

Beben ekat bileet

Pian juhlitaan tyttäremme ensimmäisiä kemuja! Ristiäisiin piti tietty tehdä asianmukaiset kutsut, jotka painatimme jälleen KMG Printworksissa Turussa. Superhyvä ja nopea palvelu ja täydellinen painojälki, suosittelen.

Teemaväreinä bileissä tällä kertaa vaaleanpunainen ja harmaa. Ja vähän mintunvihreää sekaan. Toimii. Kutsussa olevan valokuvan on ottanut Hanna Stengård-Nybom, joka toimii Tyksissä vauvakuvaajana. Tyttäremme on kuvassa kahden päivän ikäinen.

pic name
pic name
pic name

Juhlien jälkeen näette sitten kuvia koristeluista. Vauva nukkuu joka päivä superpitkät päiväunet, joiden aikana olen ehtinyt tehdä vaikka mitä askarteluja ja somisteita. Kiva päästä järjestämään taas juhlia.

terkuin Vivi


sunnuntai 11. lokakuuta 2015

Meitä on nyt kolme

Kuukausi sitten elämämme mullistui. Perheemme kasvoi pienellä suloisella tyttövauvalla 9. syyskuuta 2015. Olemme ehtineet olla kotona nyt kolme viikkoa opettelemassa uutta arkea ja tutustumassa tähän ihmeelliseen uuteen elämään.

pic name

Tyttömme saa nimen kahden viikon päästä. Ristiäisjuhlatunnelmia siis luvassa lähiaikoina!


terkuin Vivi