sunnuntai 5. huhtikuuta 2015

Lankalauantai Lehtolassa

Pääsiäinen on superhyvä tekosyy herkutella oikein urakalla. Eilen aamulla ajoimme Kustaviin hyvien ystäviemme mökille. Perillä meitä odotti köyhät ritarit -painotteinen brunssi, kaikilla mahdollisilla itse tehdyillä lisukkeilla varustettuna. Ja raaka-aineet niihin oli tietty poimittu omasta maasta.

Ystäviemme mökki on yksi omavaraisimmista paikoista, jonka tiedän. Sillä kasvatetaan itse kaikki mahdolliset vihannekset, kasvikset, yrtit ja marjat. Joista tehdään uskomattomia herkkuja. Kananmunat, liha, kerma ja maito haetaan (toistaiseksi) lähikaupasta, mutta lähes kaikki muu löytyy omasta pihasta. Kesän satokautta odotellessa...

pic name pic name
pic name pic name pic name
pic name
pic name pic name
pic name pic name pic name
pic name pic name
pic name
pic name pic name
pic name pic name
pic name pic name
Aamupäivällä maahan laitettu rosvopaisti tarjoiltiin nälkäisille dinnerillä. Me emme valitettavasti ehtineet jäämään tähän kattaukseen. Näytti kuitenkin sen verran herkulliselta, että harmitti kyllä. Ensi vuonna sit taas!

Kiitos ystävät. Meillä on Kallen kanssa käynyt ihan älyttömän hyvä tuuri, kun meillä on elämässä tällaisia tyyppejä. Puss o kram!


Hyvää pääsiäisenjatkoa kaikille,

terkuin Vivi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti