torstai 30. lokakuuta 2014

Miljonääribileet

Hiphei! Täällä ollaan, vaikka blogin puolella onkin ollut vähän liian hiljaista. Viime viikonloppuna pääsin taas lempipuuhani pariin eli partyplannerin hommiin. Juhlimme isolla porukalla ystäväni kolmekymppisiä, joiden teemana oli miljonääribileet.

Ystäväni oli kopioinut teeman Decora Housen blogista (klik), ja lähdimme yhdessä kehittelemään sitä eteenpäin. Vieraat noudattivat hyvin kutsussa ollutta pyyntöä pukeutumiseen: mukaan juhlimaan saapuivat mm. sheikki vaimoineen, Hugh Hefner puputyttöineen ja upea venäläinen miljonäärirouva Ludmila puudelinsa kera. Oli pikkumustaa, rusettia, timantteja ja puuhkia. Kalle pukeutui levy-yhtiöpomoksi ja itse olin rockstara. Tai yritin olla...

Jokainen vieras valokuvattiin punaisella matolla, jonka jälkeen kaulaan ripustettiin vip-passit. Kattauksessa hyödynsimme peilejä, muovitimantteja ja hauskoja seteli-servettejä. Illan musiikista vasti dj ja useampikin vieras oli kehitellyt hauskoja ohjelmanumeroita ja kilpailuja. Palkinnoiksi jaettiin rahasäkkejä ja avoautoja, eli suklaarahoja ja leluautoja. Huikeat kemut!


pic name
pic name pic name
pic name pic name pic name
pic name
pic name pic name pic name
pic name pic name
pic name
pic name pic name
pic name
pic name pic name
pic name
pic name pic name

Hauskaa torstaita kaikille!

terkuin Vivi


sunnuntai 12. lokakuuta 2014

Meidän häät ≠ Ohjelmaa lapsille

Seuraavaksi taas pitkästä aikaa hääjuttuja. Katsoin meidän hääpäivän upeita kuvia taas pienen tauon jälkeen ja ajattelin, että haluan jakaa vielä lisää kivoja juttuja ja vinkkejä häiden järjestämiseen.

Häissämme suurin osa vieraista koostui aikuisista. Tämä linjaus oli meille molemmille selvää jo alusta alkaen. Rajasimme kutsulistalle oikeastaan vain kummilapsemme sisaruksineen, ja tietysti ystäviemme vastasyntyneet, joita oli mukana parinkin vauvan verran. Isommille lapsille yritimme keksiä jotakin mukavaa tekemistä. Muutaman vuoden ikään ehtineille tytöille kokosin puuhabagit: värityskuvia, tarroja, puuvärejä, valkoinen muistivihko ja mitä vielä... Tytöt tykkäsivät kovin ja kassin sisältö oli illan aikana kovassa käytössä. Kouluikäisille lapsille suunnittelimme Päivän paparazzi -tehtävän. Eli jokaiselle lapselle oma kertakäyttökamera ja lista kohteista, joita heidän pitäisi kuvata illan aikana. Listan kuvaamisen ja kameran palautuksen jälkeen jokainen sai palkinnon tehtävän mallikkaasta suorittamisesta.

pic name
pic name pic name pic name
pic name
pic name

Paparazzi-tehtävä oli tosi suosittu ja lapset ottivat sen hyvin vastaan. Voimme siis suositella tätä ohjelmanumeroa kaikille kouluikäisille lapsille. Kertakäyttökameroiden valokuvat ovat tosin vielä täysi mysteeri, sillä emme ole vielä kehittäneet niitä. Jännityksellä siis odotellaan, mitä kaikkea niissä on ja millainen on kertakäyttökameroiden kuvien laatu.


Kivaa sunnuntai-iltaa kaikille!

terkuin Vivi


keskiviikko 1. lokakuuta 2014

Food & Fun Turku!

Tänään starttasi yksi tämän syksyn odotetuimmista tapahtumista. Food & Fun! Reykjavikista alkanut ruokafestari järjestetään nyt ensimmäistä kertaa Suomessa ja on superhienoa, että paikaksi valikoitui juuri Turku. Tapahtuma kokoaa yhteen yhdeksän turkulaista huippuravintolaa ja yhdeksän ulkomaalaista keittiömestaria. Keittiömestareista jokainen luo omannäköisensä neljän ruokalajin menun, käyttäen saariston parhaita raaka-aineita. Aika huippua!

Osallistuin tänään Food & Funin avajaispartyihin. Buffa oli mieletön, tietty. Lampaanliha kastikkeen kera oli niin hyvää, että sitä oli ihan pakko santsata. Perjantai-illaksi olemme varanneet paikat ravintola Mamiin, jonka keittiön ottaa haltuunsa islantilainen keittiömestari ja ravintoloitsija Ylfa Helgadottir. Olisi jo perjantai.

pic name
pic name pic name
pic name
pic name pic name pic name
pic name pic name


Food & Funin kattauksiin löytyy vielä tilaa (ainakin osaan niistä), joten nyt kannattaa varata pöytä jos koskaan. Klikkaa nettisivut ja yhteystiedot auki tästä.


terkuin Vivi