maanantai 30. tammikuuta 2012

Ihan eka arvonta

Muistatteko, kun kerroin syksyllä Päivin tekemästä kauniista kummilusikasta? Niiden lisäksi Päivi tekee myös paljon muita mahtavia juttuja, joista yksi lempituotteeni on yrttilusikka. Yrttilusikat ovat hauska lahjaidea, ja veimmekin kolmen lusikan paketin viime syksynä lahjaksi ystäviemme uuteen kotiin. Yrtit näyttivät kivoilta edullisissa sinkkiruukuissa, jotka viimeistelin kangasnauhoilla.

Päivi haluaa nyt lahjoittaa lusikoita myös Hellerannan lukijoille. Pistetään siis käyntiin arvonta, joka on käynnissä tämän viikon sunnuntai-iltaan, klo 21 saakka. Arvontaan voit osallistua kommentoimalla tätä postausta tai laittamalla sähköpostia Hellerannan postilaatikkoon.

Palkintona on kolmen lusikan setti. Käy kurkkaamassa lisää Päivin ihania ideoita Belovedin verkkokaupassa.

Arpaonnea kaikille ja kivaa viikkoa,

terkuin Vivi


pic name

pic name

pic name

pic name

pic name


lauantai 21. tammikuuta 2012

Lahja ystävälle

Ystäväni täytti viime viikolla 30 vuotta. Hän piti sen kunniaksi kakkukestit, mutta kutsussa kiellettiin lahjojen tuominen. Halusin silti viedä jotain pientä ja itse tehtyä. Taiteilin teipeillä karkkipurkin, joka sai kaverikseen kaksi pientä lyhtyä. Helmet pujottelin rautalankaan, ja valkoisen pinnan tuputtelin vauvansosepurkkiin akryylimaalilla.

Tervetuloa kaikille uusille lukijoille! Kiva, kun olette löytäneet meille. Toiveita ja kommentteja luen ilolla.

pic name

pic name

pic name

pic name

pic name

pic name

Kivaa viikonloppua, terkuin Vivi


keskiviikko 11. tammikuuta 2012

Taiteilua teipeillä

Parisen viikkoa sitten eksyin vahingossa Teippitarhan sivuille. Menin sekaisin ihanista japanilaisista teipeistä, ja pian postiluukusta tipahtikin täysi kuorellinen hauskoja askartelumateriaaleja.

Tässä muutama nopeasti teippailtu juttu. Päässä pyörii jo miljoona muutakin ideaa, joihin teippejä voisi hyödyntää. Unohdin kokonaan ostaa yksivärisiä malleja, joten niitä pitää tilata seuraavaksi.

pic name

pic name

pic name

pic name

pic name

pic name

pic name

pic name

pic name
Eilen eksyin kotimatkalla helmikauppaan, josta löysin hauskoja kirjaimilla varustettuja helmiä. Poimin mukaan muutaman, pujotin rautalankaan ja solmin lakritsipurkin ympärille. Teippailussa kannattaa hyödyntää kierrätystä – näissä purkeissa on alunperin ollut säilykehedelmiä ja salsaa. Purkin kannen maalasin akryylimaalilla ja pallon leikkasin tavallisesta mustasta kartongista.

Kivaa keskiviikkoiltaa kaikille!

♥ Vivi

PS. Cakepopsit olivat joululahja ihanalta ystävältä. Maistuivat taivaalliselle, pitää etsiä resepti jostain pian.

keskiviikko 4. tammikuuta 2012

Bambin perhe

Monessa blogissa on vilahdellut viime aikoina hauskoja eläinhahmoja ystävineen. Niiden myötä aloin haaveilemaan itsekin uudesta perheenjäsenestä, kunnes sellainen muutti meille vihdoinkin viime viikolla. Tai oikeastaan mukaan tuli kokonainen perhe, näyttivät niin sympaattisilta vierekkäin hyllyssä ollessaan. Suloiset saksanhirvet.

Eläinkuumeeni vain kasvoi valikoimaa tutkiessa. Kukakohan meille seuraavaksi muuttaa?

pic name

pic name

pic name

pic name
Kivaa keskiviikkoiltaa,

Vivi


maanantai 2. tammikuuta 2012

Vielä vähän joulua

Tänään on aika siivota joulu takaisin laatikoihin. Inspiraatiolehdet, tontut ja muut pääsevät taas kellariin odottelemaan seuraavan joulun juhlaa. Ihan kaikkea ei kuitenkaan pakata – possut saavat jäädä lentämään ikkunaan vielä hetkeksi, valkoisilla joulupalloilla koristeltu maljakko ilahduttaa meitä vielä edessä olevan talven.

Viime vuonna teimme ystäville ja kollegoille joululahjoiksi sokerimanteleita. Jäi niitä vähän itsellekin. Ne maistuvat vielä, vaikka joulu menikin jo.

pic name

pic name

pic name

pic name

pic name
Onnellista tulevaa vuotta kaikille lukijoille,

terkuin Vivi ja Kalle